ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ: 2108020187-2114046224

ΑΘΗΝΑ & ΜΑΡΟΥΣΙ

 

Συνέντευξη της ιδιωτικής ερευνήτριας/ντέτεκτιβ Μαρίνας Παπαγιάννη στο πλαίσιο της εκπομπής Αννίτα gr.

-Αννίτα: Μ’αρέσει γυναίκα ντετέκτιβ.Ειδικά όταν ξεκίνησες θα πρέπει να δέχτηκες απίστευτο bullying.Ο κόσμος εμπιστεύεται μία γυναίκα ντετέκτιβ;

-Μαρίνα:Είναι αλήθεια πώς όταν ξεκίνησα στον χώρο,οι γυναίκες ήταν λίγες.Έχω δεχτεί bullying,απειλές,φαλλοκρατικά σχόλια.Μετά όμως από 30 σχεδόν χρόνια στο επάγγελμα του ντετέκτιβ κέρδισα την εμπιστοσύνη των πελατών μου.Η δουλεία μου,όπως και όλα τα επαγγέλματα είναι κύκλος.Τα άτομα είναι είτε επανερχόμενα,είτε νέα που θα πάρουν συστάσεις και θα έρθουν στο γραφείο μου.

-Δημοσιογράφος:Έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία προς τις γυναίκες;

-Μαρίνα:Είναι γεγονός ότι είμαι περισσότερο προσκείμενη στο γυναικείο φύλο.Η πείρα τόσων ετών μου έχει αποδείξει ότι οι γυναίκες όταν εμπλακούν σε παράλληλη σχέση,εμπλέκονται πρώτα συναισθηματικά με αποτέλεσμα να αισθάνονται ενοχές και να θέλουν να λήξουν τη μία από τις δύο σχέσεις.Αντίθετα οι άνδρες θεωρούν φυσιολογικό να έχουν τη σύζυγο τους,μία μόνιμη ερωμένη και κάποια τρίτη αναπληρωματική!

-Αννίτα:Δηλαδή οι άνδρες απατούν πιο εύκολα;

-Μαρίνα:Βέβαια.Οι άνδρες λειτουργούν με το γνωστό τρίπτυχο “είδα-μου αρέσει-προχωρώ”.Οι γυναίκες είναι πιο εγκεφαλικές.

-Αννίτα:Οι συμβουλές σου είναι πολύ σημαντικές.

-Μαρίνα:Αυτού του είδους τα θέματα επηρεάζουν την ψυχολογία του ατόμου και σε επαγγελματικό και σε οικογενειακό και σε προσωπικό επίπεδο.Το επάγγελμα όμως του ντετέκτιβ δεν ασχολέιται μόνο με τέτοιες υποθέσεις.

-Αννίτα:Ναι γιατί στη δουλειά σας κάνετε και αστυνομικές έρευνες.

-Μαρίνα:Φυσικά.Ασχολούμαστε με εξαφανίσεις,επιτηρήσεις ανηλίκων,κλοπές κ.α. Βέβαια τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις είναι ιδιαίτερα ψύχραιμα σε αντίθεση με τις προσωπικές υποθέσεις που συνήθως τα άτομα βρίσκονται εκτός ελέγχου.Οι άνθρωποι επηρεάζονται από τα προσωπικά θέματα περισσότερο από οτιδήποτε αλλό,ακόμα και από τα θέματα των παιδιών.

-Αννίτα:Η παρακολούθηση των παιδιών δεν είναι παρεμβατική για το παιδί;

-Μαρίνα:Κανένας γονιός δε μπαίνει σε διαδικασία επιτήρησης αν δεν έχει ενδείξεις παραβατικής συμπεριφοράς.Το βλέπουν σαν προστασία.Όταν ο γονιός διαπιστώσει ποιό είναι το πρόβλημα του παιδιού του θα το προσεγγίσει αναλόγως.Την περασμένη εβδομάδα είχα μία σχετική υπόθεση.Ανήλικοι έσκαγαν λάστιχα από ακριβά αυτοκίνητα.Τα παιδιά αυτά κάποια στιγμή θα βρισκόντουσαν στο αστυνομικό τμήμα.Το ζήτημα είναι σοβαρό,διότι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τη ζωή τους με λερωμένο το ποινικό τους μητρώο.

-Αννίτα:Άρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να έρθει κάποιος στο γραφείο σου,στο γραφείο ντετέκτιβ αλλά αυτοί που έρχονται και έχουν υποστεί απιστία είναι στην πιο άσχημη κατάσταση από όλους.Έχουν χάσει την γη κάτω από τα πόδια τους.

-Μαρίνα:Ακριβώς Αννίτα!