ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ: 2108020187-2114046224-6977590837

ΑΘΗΝΑ & ΜΑΡΟΥΣΙ

Ο άνδρας με τη βαθιά φωνή που ζήτησε να μιλήσει μαζί μου, έδειχνε αποφασισμένος να λύσει την υπόθεση του εδώ και τώρα. Χωρίς χρονοτριβές , λέγοντας  τ’ όνομα του και επικαλούμενος τις συστάσεις που είχε για το άτομο μου, πρότεινε συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο στο Κεφαλάρι. Το μυαλό μου έκανε ένα flash back και η μορφή του ήρθε μπροστά μου. Δε γνωριζόμασταν προσωπικά αλλά τον είχα συναντήσει τυχαία στο χώρο της εργασίας του. Ψηλός, πενηντάρης με πυκνά σκούρα μαλλιά και διεισδυτικό βλέμμα είχε ανέβει τα σκαλιά της ιεραρχίας φτάνοντας στο ανώτερο επαγγελματικό επίπεδο. Είναι ο ισχυρός άνδρας της πολυεθνικής εταιρίας που διευθύνει. Γεννημένος στην επαρχία από μικροαστική οικογένεια και μεγαλωμένος με τη νοοτροπία και τα ταμπού της γενιάς του, θα φανταζόταν κανείς έναν άνθρωπο με συντηρητικό χαρακτήρα. Αντίθετα όμως, διαθέτει ένα ανοιχτό και γρήγορο μυαλό, που τον έκανε να ξεχωρίσει.

Έχοντας  δύο γάμους στο ενεργητικό του με ιδιαίτερα αξιόλογες γυναίκες, δίχασε τη κοσμική Αθήνα όταν πριν δώδεκα χρόνια παντρεύτηκε την κατά πολλή νεότερη σύντροφο του, ήδη αναγνωρισμένη περσόνα στον καλλιτεχνικό και κοινωνικό χώρο, όχι μόνο για τη δουλειά της αλλά και για τις προσωπικές της επιλογές. Φιλόδοξη και λάτρης της άνετης ζωής, η συγκεκριμένη κυρία διάλεγε πάντα άνδρες κραταιούς  με οικονομική επιφάνεια που προωθούσαν τη καριέρα της. Χαλάλι της βέβαια, η γυναίκα ήταν και είναι αστέρι. Στη κυριολεξία θεά. Σαγηνευτικό πλάσμα. Έχει το νάζι, το σκέρτσο και τη θηλυκότητα της Marilyn Monroe και συγχρόνως την παιδικότητα και την αφέλεια μιας έφηβης. Θανατηφόρα συνταγή αν αναλογιστεί κανείς ότι η φύση και ο Θεός την έπλασε με υπέροχα χαρακτηριστικά προσώπου και αρμονικές αναλογίες. Μαγεύτηκε, αποδιοργανώθηκε, τρελάθηκε από έρωτα ο πελάτης μου και έφτασε ολοταχώς στον γάμο. Ένας γάμος που κράτησε έντεκα χρόνια, του χάρισε δύο πανέμορφες κορούλες και άπειρες όμορφες στιγμές. Ένας γάμος που έμοιαζε πολύ λαμπερός και επιτυχημένος και που αρχικά διέψευσε τις προφητείες πως δε θα στεριώσει.

Αυτά σκεφτόμουν όταν ο συγκεκριμένος άνδρας με τη γνωστή επαγγελματική και προσωπική διαδρομή έκλεισε ραντεβού μαζί μου. Ομολογώ ότι η περιέργεια μου είχε εκτιναχθεί στα ύψη. Ποιοί λόγοι άραγε τον έφερναν κοντά μου; Ας μη κάνω υποθέσεις και σενάρια, είπα στον εαυτό μου. Άλλωστε σε περίπου 24 ώρες, οι απορίες μου θα έχουν λυθεί.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..